Mi Casa'da Size Uyan Programlar

Çocuklarınızın eşsiz öğrenme yolculuğunu desteklemek için tasarlanmış olan Mi Casa programları, çocuklarınızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Programlarımız

Mi Casa'da Size Uyan Programlar

Tam Günlük Program

Montessori Materyal çalışmalarının yanı sıra profesyonel eğitmenlerle yaptığımız çalışmalara göz atın.

Yarım Gün Programı

Çift Dilli (Türkçe ve İngilizce) Eğitim ile devam eden yarım gün programımızın detaylarını öğrenin.

Oyun Grubu Programı (Ebeveynli)

18-30 ay arasındaki çocuklar için uyguladığımız ebeveynli Toddler Montessori Programını keşfedin.

Mi Casa Yaz Okulu Programı

Yaz okulu programımız, eğitim döneminin bitmesinin ardından başlayan programızla ilgili detaylı bilgi alın.