Tam Gün Programı

Tam Gün Programı

İngilizce veya çift dilli (Türkçe ve İngilizce) tam günlük gruplarımız, sabah 8:30 ile akşam 16:00 saatleri arasında eğitim sunar. Bu programlarda Montessori materyal çalışmalarının yanı sıra profesyonel eğitmenlerle yapılan Müzik ve Jimnastik dersleri, drama, sanat, mutfak etkinlikleri, deneyler gibi etkinliklerle çocukların bütün alanlarında becerileri desteklenir. Ayrıca özel geziler ve okul dışı etkinliklerle çocukların meraklarını ve keşiflerini teşvik eder.

Okula Varış

Çocuklarımız okul servisi ya da ebeveynleri ile okula gelirler. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı okul giriş alanında karşılar.

Kahvaltı

Çocuklarımız arkadaşları ile birlikte yemekhanede kahvaltılarını yaparlar. Serpme kahvaltımızda her gün yumurta, peynir ve zeytin çeşitleri, bal ve tahin-pekmez bulunur.

Çember Zamanı

Çember Zamanına kendi aramızda selamlaşarak başlarız, günü, mevsimleri, duygularımızı konuşuruz. O gün neler yapacaklarımızı planlarız ve haftanın temasını içeren keyifli bir sohbet ile güne harika bir başlangıç yaparız.

Montessori Zamanı

Çocuklarımız öğretmenleri eşliğinde kendi ilgi ve ihtiyaçlarına göre bireysel ya da küçük gruplar halinde materyallerle çalışmalar yaparlar.

Yemek Zamanı

Çocuklarımız arkadaşları ile birlikte öğle yemeklerini yerler. Yemek saatleri tat ve kokulara, açlık ve tokluk kavramlarına dair farkındalık kazandığımız zamanlardır.

Bahçe Zamanı

Okulumuzun muhteşem bahçesinde çocuklarımız gelişimlerini destekleyici oyunlar oynayıp keşif yaparlar. Her hava koşulunda bahçede oyunlar oynanır.

Branş Etkinlikleri

Müzik, Jimnastik, Sanat, Deney ve Mutfak etkinliği gibi çalışmalarla çocuklarımız farklı gelişim alanlarında aktiviteler yapar, ilgileri doğrultusunda öğretmenleri tarafından desteklenirler.

Atıştırma Zamanı

Keyifli etkinliklerle acıkan çocuklarımız sağlıklı atıştırmalarla gereken enerjilerini toplar ve güne devam ederler. Atıştırmalarımızda şeker yerine hurma, bal ve pekmez kullanıyoruz.

English Time

Haftalık temalar çerçevesinde planlanmış English Drama, Arts & Crafts, Game gibi etkinliklerle çocuklarımız İngilizce kelime haznelerini geliştirir, oyun oynayarak İngilizce öğrenirler.

Okuldan Ayrılış

Sınıfımızı topladıktan sonra günü “Hoşça kal” şarkısı ile sonlandırırız. Çocuklarımız arkadaşları ile vedalaşıp servis ya da ebeveynleri ile evlerine dönerler.