Eğitim döneminin bitmesinin ardından başlayan Yaz Okulu programı, geniş bahçemizde parkur oyunları, su oyunları, müzikli oyunlar, deneyler, mutfak etkinlikleri ve sanat çalışmalarını içeren keyifli bir program sunar. Ayrıca yüzme dersleri ve binicilik gibi branş derslerine de katılma imkanı bulunur. Yaz okulu programına yarım gün ve/veya tam gün katılabilirsiniz. Çocuklarınızın öğrenmeye devam etmeleri için eğlenceli bir fırsat sunar.

Mi Casa'da, çocuklarınızın bireysel potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için ideal bir ortam bulacaklarından emin olabilirsiniz