18-30 ay arasındaki çocuklar için tasarlanmış olan Toddler Montessori Programı, çocukların ilk okullaşma süreçlerinde ebeveynlerinden güvenli bir şekilde ayrılmalarına olanak tanır. Haftada 3 gün (Pazartesi-Çarşamba-Cuma) veya haftada 2 gün (Salı-Perşembe) boyunca sabah 9:45 ile 11:45 saatleri arasında gerçekleşmektedir.Toddler Montessori Programı, Montessori materyalleri ile çalışma, psikolojik danışman eşliğinde duyusal oyun çalışmaları ve bahçede keyifli oyunlar gibi etkinlikler içerir. Bu program, çocuklarınızın eşsiz öğrenme deneyimlerini desteklemek için özel olarak tasarlanmıştır.

3 Günlük Program

Pazartesi