Okulumuzda sağlıklı çocuklar yetiştirmek en önemli önceliklerimizdendir. Yemek menümüzde bol bol mevsim sebzeleri ve meyveleri yer almaktadır.

Domates ve yaz/bahar sebzelerimiz mevsiminde alınmakta; mutfağımızda püre ve konserveleri yapılarak kış boyunca taze tüketimi sağlanmaktadır.

Kahvaltılarımız açık büfedir ve mümkün olduğunca organik malzemeler kullanılmaktadır.

Katkılı malzeme kullanılmamasına azami özen gösterilmektedir. Reçellerimiz, turşularımız, salamuralarımız, pürelerimiz ve salçalarımız kendimiz tarafından yapılmaktadır.

Yoğurdumuz günlük olarak aşçımız tarafından hazırlanmaktadır.

Ballarımız tanıyıp denetlediğimiz bir arı çiftliğinden alınmakta; çevre çiftlik ve tarlalardan “tarladan soframıza” getirebileceğimiz ürünler için anlaşmalar yapılmaktadır.