Okulumuzun eğitim saatleri 9:00-16:00 arasındadır.

Tüm programlarımız tam gün programlardır. (Yarım gün program tercih eden velilerimiz kardeş okulumuz olan Özel Mutlu Panda Anaokulu'ndaki eğitim programlarını www.mutlupandaanaokulu.com sitesinden takip edebilirler.)

Çocuklarımız 8:30 itibariyle okulumuza gelmektedirler. Kahvaltı açık büfe olarak sunulmaktadır.  Montessori felsefesinin kazanımlarını çocuklarımızın içselleştirebilmeleri açısından her gün 3 saat kesintisiz olarak Montessori çalışmalarımız mevcuttur. Bunun yanı sıra bir saat yemek ve dinlenme zamanı olarak ayrılmakta; her gün en az bir saatimizi ise Montessori felsefesiyle birlikte serbest oyun zamanlarının uygulandığı bahçe zamanımız almaktadır. Uyku ihtiyacı olan çocuklarımız yemek sonrası uyku odasına alınmaktadırlar. Kalan zamanlarında ise çocuklarımız her gün farklı branş derslerine girmektedirler.

Branş derslerimiz arasında:

STEAM ve Lego Lab,

Kutu Oyunları,

Kütüphane ve Hikaye Zamanı,

Yabancı Dil Dersleri,

Jimnastik,

Yoga ve mindfullness,

Ekoloji,

Müzik ve

Resim dersleri yer almaktadır.

Çocuklarımızın kendi başlarına tabaklarını hazırlamaları, yemeklerini yemeleri, giyinmeleri vb. özbakım ihtiyaçlarını karşılamaları eğitim programımızın değerli bir parçasıdır. Kahvaltı ve öğle yemeğinin yanı sıra öğleden sonra da atıştırmalıklarımız olmaktadır.

Okulumuzdan servisle ayrılan çocuklarımız 15:45 ve sonrasında servislerine binerek evlerine gitmekte; okul ders programlarımız 16:00 itibariyle sona ererken; 16:00-18:00 arasında atölye programlarımız devam etmektedir.